Particulieren

Zie je ieder jaar weer dat je rozen helemaal onder de bladluizen zitten en je hortensia onder de wollige, witte luis? Of zit er spint en trips in je kas? Dit zijn plagen die je heel goed met biologische bestrijders aan kunt pakken: er hoeft geen chemie aan te pas te komen. Wij hebben een breed scala aan inheemse roofkevers, roofmijten, sluipwespen en andere insecten die ingezet kunnen worden in en rondom het huis. Deze producten zijn speciaal geselecteerd voor particulier gebruik en bieden we aan in kleinverpakking.

Je hoeft niet bang te zijn dat je zelf last gaat krijgen van de biologische bestrijders. Ze zijn 100% onschadelijk voor mensen, ze steken niet, ze prikken niet en ze brengen geen ziektes over.

Bedenk goed dat het even kan duren voordat de plaag onder controle is, de bestrijders hebben even tijd nodig om de klus te klaren. Het is dus verstandig om op tijd producten in te zetten en niet te wachten totdat er al heel veel beestjes zijn.

Je zult net als anderen die het al eerder geprobeerd hebben zien dat het werkt! En het is nog leuk ook, laat je fascineren door wat die kleine beestjes allemaal voor elkaar kunnen krijgen.

Ben je benieuwd hoe het werkt? Kijk in onze WEBSHOP. Als je niet zeker bent welk product je moet kiezen dan kun je ons hier om informatie vragen.

1 van 9