• Particulieren

  Is het mogelijk om als particulier ook biologische bestrijders te gebruiken? Dat kan zeker! Zowel in de tuin, in de hobbykas of op de vensterbank: wij hebben speciaal geselecteerde producten.

  MEER INFORMATIE 
 • Sierteelt

  Iedere sierteelt is anders en het is belangrijk dat je daar met de inzet van biologische bestrijders rekening mee houdt. Wij kweken unieke biologische bestrijders voor toepassing in de sierteelt.

  MEER INFORMATIE 
 • Groenteteelt

  Het ene gewas is het andere niet, en dat is van belang bij biologische bestrijding in de groenteteelt. Wij hebben producten speciaal geselecteerd voor toepassing in de groenteteelt.

  MEER INFORMATIE 
 • Botanische tuin

  Ook als er veel verschillende soorten planten bij elkaar in een ruimte staan, zoals in een botanische tuin, kun je biologische gewasbescherming toepassen. Met de juiste biologische bestrijders is zo’n diverse situatie ideaal.

  MEER INFORMATIE 
 • Binnentuin

  In een binnentuin groeien planten onder onnatuurlijke omstandigheden en dat maakt ze extra gevoelig voor plagen. De inzet van biologische bestrijders in een binnentuin zorgt ervoor dat de planten gezond blijven!

  MEER INFORMATIE 
 • Openbaar groen

  In het voorjaar kunnen vooral lindebomen en esdoorns flink last hebben van bladluis. Alles wat onder de bomen staat wordt plakkerig van de honingdauw. Daar kan wat aan gedaan worden met onze lieveheersbeestjes.

  MEER INFORMATIE 
 • Boomkwekerij

  Boomkwekers hebben te maken met allerlei soorten plagen die hun bomen bedreigen. Net als in de fruitteelt is het ook in de boomteelt belangrijk om oog te hebben voor biologische bestrijders die al van nature voorkomen.

  MEER INFORMATIE 
 • Onderzoekskas

  Als onderzoeker wil je niet dat je planten aangetast worden door plagen. Dat kan immers de resultaten van de proef verstoren. Inzet van biologische bestrijders is een goede oplossing om plagen te beheersen in een onderzoekskas.

  MEER INFORMATIE 
 • Fruitteelt

  Fruittelers hebben vaak last van allerlei soorten plagen die hun vruchten bedreigen. Net als in de boomteelt is het ook in de fruitteelt belangrijk om oog te hebben voor de natuurlijke vijanden die al van nature aanwezig zijn.

  MEER INFORMATIE 
1 van 9