Binnentuin

Spint, trips en wolluis zijn voorbeelden van hardnekkige plagen in binnentuinen. Niet elke biologische bestrijder werkt even goed onder de onnatuurlijke omstandigheden van een binnentuin en dat maakt zulke situaties een mooie uitdaging! Wij kunnen je helpen met het maken van juiste keuzes en het opstellen van een inzetstrategie op maat. Wij hebben ruime ervaring opgedaan met onze producten in veel verschillende binnentuinen, zoals bijvoorbeeld in kantoren, winkelcentra, zwembaden en ziekenhuizen. Je hoeft niet bang te zijn dat mensen hinder gaan ondervinden van de biologische bestrijders. Ze zijn 100% onschadelijk voor mensen, ze steken niet, ze prikken niet en ze brengen geen ziektes over. Alleen als je heel goed zoekt zijn ze terug te vinden op de planten.

Wij voeren de biologische gewasbescherming in een binnentuin bij voorkeur uit in nauwe samenwerking met een interieurbeplanter of een hovenier. Samen stellen we een plan van aanpak op. Wij leveren de producten en we komen regelmatig langs om samen met de interieurbeplanter het verloop van de bestrijding te vervolgen en plannen te maken voor de periode die gaat komen.

Wil je meer informatie of een aanpak op maat voor jouw situatie? Neem contact met ons op via post@entocare.nl of bel naar 0317-411188

1 van 9