Determinatie en analyse

Om de juiste keuzes te kunnen maken in de biologische bestrijding van plagen is het noodzakelijk om de plaag tot op soortnaam te determineren. Wij hebben deskundige kennis in huis om soorten te determineren. Dit doen we niet alleen voor onze eigen klanten, maar ook voor anderen die daarvoor bij ons aankloppen.

Zakelijke klanten

Onze zakelijke klanten kunnen ons gewasmonsters toesturen, die wij vervolgens onderzoeken op aanwezigheid van zowel plagen als biologische bestrijders. Op basis van het toegestuurde monster bepalen wij welke biologische bestrijders nodig zijn en stellen wij een advies op over de beste vervolgstrategie.

Ben je een zakelijke klant en wil je ons een gewasmonster toe sturen? Neem contact op via post@entocare.nl of bel naar 0317-411188

Particuliere klanten


Voor onze particuliere klanten hebben wij een digitale service opgezet om plagen te determineren. Via onderstaande link kun je een foto en aanvullende informatie naar ons opsturen, zodat wij vast kunnen stellen welke plaag het is en welk product je het beste in kunt zetten.

Wil je weten van welke plaag je planten last hebben en gebruik maken van onze digitale determinatieservice?

Weet je niet zeker van welke plaag je planten last hebben? Wij kunnen je helpen.
Stuur ons een mail naar post@entocare.nl met de volgende informatie:

  • Op welke plant zit de plaag?
  • Zit de plaag binnen of buiten?
  • Hoe ziet de schade er uit? Is er honingdauw aanwezig?
  • Heb je andere middelen gebruikt om de plaag te bestrijden?
  • Maak een scherpe foto van dichtbij en voeg deze toe aan de mail.

Op basis van de informatie en de foto kunnen wij vaststellen welke plaag het is en welk product je het beste tegen deze plaag in kunt zetten. Zorg voor een scherpe foto van dichtbij: zo kunnen we je het snelst helpen.

1 van 9