gebruiksaanwijzing

Nieuwe gebruiksaanwijzingen voor particuliere producten

Sinds deze week sturen we gebruiksaanwijzingen mee met de particuliere pakketten. De tekst is vernieuwd en weer helemaal up to date.

Waar vind ik de gebruiksaanwijzing?

Steeds meer particuliere klanten weten de webshop van Entocare te vinden. We merken dat veel klanten die voor het eerst kennis maken met de producten voor biologische bestrijding behoefte hebben aan een handleiding. Waar vind ik de gebruiksaanwijzing van het product? Dit is een vraag die we regelmatig krijgen. Daarom sturen we vanaf deze week een papieren handleiding mee bij je bestelling. Uiteraard kun je de gebruiksaanwijzing en alle verdere informatie ook vinden op de productpagina's in onze webshop.

Alle informatie bij elkaar

Om papier te sparen hebben we gekozen voor een handig klein formaat. Maar alle informatie die je nodig hebt voor het gebruik van je bestelde product staat erop. Ook hebben we vermeld hoe je het verpakkingsmateriaal het best kunt weggooien. Zo werken we samen aan het recyclen van grondstoffen.

Nog vragen?

Is het nog niet helemaal duidelijk hoe je het product kunt toepassen of heb je andere product-gerelateerde vragen? Stuur een mailtje naar post@entocare.nl en we geven je zo snel mogelijk antwoord.
Terug naar blog