Entocare bij Tuinplezier, de start van het plantenseizoen bij de Botanische Tuinen Utrecht

Entocare bij Tuinplezier, de start van het plantenseizoen bij de Botanische Tuinen Utrecht

Entocare bij Tuinplezierbeurs in Utrecht

In het weekend van 25 en 26 maart 2023 staan we met een stand op de beurs Tuinplezier in Utrecht. De Botanische Tuinen en Groei & Bloei organiseren het voorjaarsweekend met als thema ‘Oerwoud in je kamer’. Er zijn lezingen, rondleidingen, workshops en een uitgebreide plantenmarkt.

 

Entocare bij Tuinplezier beurs Utrecht

Biologische bestrijding in kamerplanten

Wist je dat je ook je kamerplanten gezond kunt houden met onze biologische bestrijders? Bezoek onze stand voor tips en advies voor biologische bestrijding van allerlei soorten insectenplagen in en om je huis. Bekijk de plaaggeesten die je planten aanvallen met eigen ogen onder de microscoop en laat je verrassen door de doeltreffende manier waarop de bestrijders hun prooi vinden en verorberen.
Op de beurs presenteren we twee nieuwe producten die korte metten maken met varenrouwmugjes, die irritante beestjes die vaak rond je kamerplanten zweven. Speciaal voor particuliere klanten hebben we nu kleinverpakkingen in ons assortiment. Op 25 en 26 maart hebben we een speciale kennismakingsactie!

Je vindt onze stand in de tropische kassen.

Op zaterdag om 13.30 uur en zondag om 12.00 uur houden we een lezing voor enthousiaste plantenliefhebbers over biologische plaagbestrijding.

We ontmoeten je graag bij onze stand of tijdens één van de lezingen.

oerwoud in je kamer
Terug naar blog